Vælg en side

Vi har oplevet en skøn interesse og opbakning til konferencen “Når legen er vigtigst”, og vi er SÅ glade for, at mange, ligesom os, synes legen er vigtig og værd at kæmpe for. Som de to legesyge ildsjæle vi er, har vi arbejdet hårdt for at lave en spændende og anderledes konference med legen og legens stemninger i højsædet.

På trods af indsatsen må vi nu desværre erkende, at det ikke er lykkedes os at tiltrække nok deltagere, og derfor må vi aflyse konferencen.

ØV!

Det er vi enormt kede af, for vi havde glædet os til at samle en stor gruppe passionerede mennesker, der sammen kunne blive klogere på legen. Vi tror nemlig på, at gode, faglige legefællesskaber er nødvendige, for at legen kan trives, og de fællesskaber vil vi gerne være med til at opdyrke.

Vi fortsætter selvfølgelig arbejdet for legens vilkår, og vi har allerede besluttet os for at gå sammen om at udbyde et foredrag og en workshop, der bygger videre på idéerne bag konferencen. Det kan du læse om via linket her, og så må du selvfølgelig meget gerne kontakte os, hvis du vil vide mere.

Med venlig legehilsen,

Kit Nørgaard og Mathias Poulsen