Vælg en side

På konferencen vil vores gode legekammerat og legeprofessor, Helle Marie Skovbjerg, tage os med ind i legeforskningen, og undersøge hvordan vi kan skabe mere inkluderende legestemninger – det kan du læse mere om i programmet.

For nylig har Tommy Krabbe lavet et særdeles fint interview med Helle, hvor de taler om, hvordan “vi bliver bedre mennesker af at være gode til at lege”, og det er en dybt fascinerende samtale.

“Legen mimer en eksistensattitude; åbenhed, udforskning, at man egentlig gør rigtig meget for at få tingene til at give mening for én, man er villig til at sige ja til meget. Hvis man forestille sig en mindre åben attitude eller man siger nej til de eksistentielle muligheder, så er man en rigtig dårlig legekammerat”

Lad os i fællesskab sige stort “JA” til legen.

“Deltagerne i leg vil ikke deltage i dårlig leg. Så holder den op” siger Helle, og vi vil gøre vores ypperste for, at legen bliver rigtig, rigtig god, når vi mødes til konferencen til efteråret.